Header

Markus Schultz mixeaza pentru prima data intr-un club din Romania, la Timisoara

Pentru prima dată într-un club românesc, iubitorii de muzică trance vor avea ocazia să îl vadă pe Dj-ul nr. 1 al Americii mixând piesele lor preferate. Ca petrecerea să fie garantată, pe scena vor urca și 4 Strings și Adina Butar, în caliate de invitați.

După ce a înnebunit publicul cu un set excepțional la Timeshift festival, în București, Markus Schulz revine în România, în cadrul unui eveniment dedicat, în totalitate, muzicii lui.

Markus Schulz este cel mai bine cotat DJ din întreaga lume, iar ani la rând a fost declarat dj-ul numărul 1 din SUA, în urma voturilor publicului.

Adina Butar a cucerit publicul din Europa, Statele Unite ale Americii, Canada și Australia, datorită vocii inconfundabile și a talentului de a compune pentru artiști mari din toată lumea. A preluat managementul casei de productie a lui Markus Schulz, SCHULZ MUSIC GROUP, care colaborează cu nume mari din industria trance mondială. Totodată, aceasta își pune amprenta și pe scenariile și regia clipurilor agenției.

 

4 STRINGS este un grup de muzică trance, format din 2 dj-i și o solistă. Aceștia au dat lovitura cu hit-ul mondial “Take Me Away”, cu care au cucerit rapid topurile muzicale din întreaga lume.
Evenimentul va avea loc vineri, 13 octombrie 2017, în Club Heaven, iar informații privind achiziționarea biletelor la concert, găsiți aici.

Sursa: tion.ro

You may also like ...

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *